Как ще се обучавам дистанционно? Как да се запиша за дистанционно обучение /дистанционен курс/?

Какво е дистанционно обучение?

  • Какво ви предлагаме?

Дистанционната форма на обучение в ЦПО "Европартнер" е обучение от разстояние чрез Интернет.

Курсовете се провеждат чрез система за електронно обучение, базирана на платформа за дистанционно обучение "moodle". Платформата е много ефективно и удобно място за учене и оценяване. Обучението се провежда на базата на предварително подготвени учебни материали, които получавате в електронен вид.

  • Какви са предимствата на дистанционното обучение?

Обучавате се от домашния, или офисния компютър.
Учите самостоятелно.
Избирате сами времето и темпото за обучение.
Сами преценявате кога сте подготвени за изпита.
Пестите време и средства.

  • Какви са учебните ресурси?

Имате достъп до лекции, актуална нормативна база, видеоматериали, учебни филми, файлове за сваляне, презентации, съобщения, форум, чат, изпитен тест.

  • Издавани документи

Документите за квалификация, които се издават след завършване на курса, са същите както и при редовната форма на обучение


Как да се запиша за обучение в дистанционен курс? - правите 2 стъпки:

първа стъпка - Избирате дистанционния курс /няма значение от коя страница или меню в сайта/ и кликвате върху оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ",

или

от главно меню "Дистанционно обучение""Записване за дистанционен курс"кликвате върху избрания от Вас курс.

Автоматично ще влезете в страницата с формата за записване за дистанционен курс. Попълвате я. Ще получите на посоченият от Вас Е-мейл съобщение, че данните от формата са приети, както и самите данни, които сте попълнили, за проверка и информация.

втора стъпка - Заплащате таксата чрез банков превод по сметка на Учебен център "Европартнер", посочена в Е-мейла, който ще получите след попълване на формата за записване в дистанционен курс /Вашата регистрация за обучение в избрания дистанционен курс/.
След като получим таксата, ние изпращаме на посочения от Вас Е-мейл, потребителско име и парола за достъп до електронната платформа за обучение, с което започва Вашето обучение. Обучението завършва с изпитен тест, който може да попълните двукратно.

В срок от 3 работни дни, след успешно решаване на теста и преминаване през секцията "Приключване на обучението", ще получите по Е-мейл сканирано копие на Удостоверението /по Ваше желание/ и по пощата оригиналното Удостоверение и фактура на посочения от Вас адрес /за наша сметка/.

 

 

Валидност на документите Валидност на документите


Издаваните документи от Учебен център "Европартнер" са валидни пред всички държавни и общински институции и служби, в това число пред: Камара на строителите в България, Главна инспекция по труда, инвеститори и възложители.

вижте издаванете документи ...

 

 

Uslovia

GDPR 2