Компютърно обучение

Компютърно обучение за начинаещи - Windows, Word, Excel и Internet

Учебната програма за началната компютърна грамотност включва четири модула: Windows, Word, Excel и Internet. Общата продължителност на курса е 90 учебни часа.

Този курс е за начинаещи. Обучението се провежда в компютърна зала. За всеки обучаем е осигурено самостоятелно работно място. При успешно приключване на обучението се придобива квалификация по част от професия "Оператор на компютър" и се издава документ - "Удостоверение за професионално обучение".

Съдържание на програмата:

Операционна система Windows. Изучавате създаване, копиране, изтриване на папки и файлове, управление на екрана и др.
Текстообработваща програма Word. Изучавате създаване, редактиране, форматиране, отпечатване на документи, специфично оформяне на молби, СV, създаване и редактиране на таблици без изчисления
Електронни таблици Excel. Изучавате правилните начини за съставяне и попълване на таблици, форматиране на клетки, всички необходими команди за редактиране на данни, въвеждане и копиране на формули, вкл. автоматично сумиране, специфично оформяне на малки и големи таблици и много други команди.
Работа с Internet. Изучавате търсене, сърфиране, създаване на електронна поща, изпращане и получаване на писма и работа с прикачени файлове.

Обучението стартира при набиране на група от 8 човека. Графикът се определя при започване на курса.

За да се запишете за обучение, кликнете върху синия бутон в дясно "ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ПРИСЪСТВЕН КУРС" и го попълнете,

или

изтеглете заявление за включване в курс от този сайт /главно меню ⇒ начало ⇒ изтегляне ⇒ Zayavlenie_EP.doc/, или от тук... , попълнете го и го изпратете на Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или се обадете на телефон 0888673423.

 

Текст след записване за курс координатор

 

  Въпроси - отговори, коментари и становища от институции и експерти, свързани с професионалното обучение


  въпроси - отговори

  коментари, мнения